top of page
Image by Alysa Bajenaru

MIKRONEULAUS

Mikroneulaus veitsetön ihon hoitomuoto, joka perustuu ihon kollageenin ja elastiinisäikeiden aktivoimiseen. Se on helppo ja nopea keino:

 • Saada pehmeämpi ja kirkkaampi iho

 • Saada terveempi ja nuoremman näköinen iho

 • Häivyttää iholta ryppyjä ja juonteita

 • Häivyttää arpia (kuten aknearvet, raskausarvet, kirurgiset arvet)

 • Poistaa hyperpigmentaatiota (kuten maksaläiskät ja muut ihon epätasaisuudet)

 • Vahvistaa auringon vaurioittamaa ihoa

 • Vahvistaa ja tasoittaa couperosaihoa

 • Instagram

MIKSI MIKRONEULAUS?

Iho on ihmeellinen ja erittäin tärkeä elin, jonka tehtävä on suojata. Se on niin tehokas hommassaan, että pelkillä kosmeettisilla tuotteilla (kasvovedet, kosteusvoiteet jne.) ihon syvempien kerrosten hoitaminen on käytännössä mahdotonta, sillä mistäpä ihomme voisi tietää, mitä aineita sen kannattaa torjua ja mitä ei?

Koska ihon omat suojamekanismit ovat niin hyvät, voiteet ja anti-aging-tuotteet hoitavat lähinnä ihon ulointa pintakerrosta. Ongelma on sinä, että esimerkiksi ryppyjen ja juonteiden tai muiden ihon haasteiden juurisyy on ihon pintakerroksen alapuolella. Siispä jotta ihoa voidaan hoitaa tehokkaasti pintaa syvemmältä, tarvitaan sen hoitoon aina jotain kättä pidempää, kuten laitehoitoja tai muita apuvälineitä, joiden avulla saadaan joko imeytettyä hoitavia tuotteita syvemmälle, tai aktivoitua ihon omia mekanismeja (tai näitä molempia).

Mikroneulaus on hoito sieltä tehokkaimmasta päästä, sillä se aktivoi ihon omaa kollageenin tuotantoa. Kun kollageenia muodostuu iholle lisää, iho napakoituu ja vahvistuu, rypyt vähenevät, ihon epätasaisuudet poistuvat ja iho näyttää tasaisemmalta nuoremmalta. Myös iholle käytettävät hoitotuotteet imeytyvät iholle paremmin hoidon jälkeen.

Mikroneulaus tekee ihollesi kaikkea tätä:

 • Kiinteyttää ihoasi

 • Parantaa ihosi tekstuuria

 • Vahvistaa ihoasi

 • Tasoittaa ihosi väriä

 • Korjaa ihosi vaurioita

 • Saa aikaan sen, että hoitotuotteet imeytyvät ihoosi paremmin

 

Myös jos sinulla on esimerkiksi sydänsairaus tai tahdistin, saattaa mikroneulaus olla ainoa tehokas vaihtoehto ihollesi, sillä tällöin monia muita laitehoitoja ei ole sairauden tai tahdistimen vuoksi mahdollista tehdä. Huomaathan, että raskaus ja diabetes ovat kuitenkin esteitä hoidolle.

_DSC4461.jpg
Miksi mikroneulas?
_DSC4355.jpg

Mikroneulauksessa iholle tuotetaan tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon pintakerroksen alapuolelle dermikseen. Ihoa ikään kuin stimuloidaan korjaamaan itse itseään, sillä kun ihoon tehdään mikroskooppisen pieniä reikiä, ”vaurioita”, aktivoi se ihon omia mekanismeja tuottamaan ihoa korjaavaa kollageenia. Tällöin iho uudistuu ja korjaa itseään luonnollisesti ja turvallisesti.

Sen sijaan, että koittaisimme imeyttää ihoon vierasta kollageenia ulkopuolelta, aktivoimme ihon omaa kollageenintuotantoa, mikä on huomattavan paljon tehokkaampaa ja luonnollisempaa iholle. Mikroneulauksen myötä iholle syntyy uusia ihosoluja ja ihon verenkierto paranee.

Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle hoidon jälkeen levitettävät tehoaineet ja hoitotuotteet imeytyvät maksimaalisella teholla ja iho osaa käyttää kosmeettiset tuotteet paljon paremmin kuin ennen hoitoa. Useat kliiniset tutkimukset osoittavatkin, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen kuin ennen neulausta!

MIHIN MIKRONEULAUKSEN TEHO PERUSTUU?

SAVE_20210108_210141.jpg

Mikroneulaus tehdään erityisellä mikronaulauskynällä, johon käytetään kertakäyttöistä, steriiliä neulauspäätä.

MITÄ MUUTA ON HYVÄ TIETÄÄ?

Mitä mikroneulauksessa tapahtuu?

 

Mikroneulaukseen saapuessasi saat asettua mukavasti hoitopedille kuten missä tahansa kasvohoidossa. Ensin suojaan hiuksesi ja puhdistan ihosi huolellisesti, minkä jälkeen pääsemme tekemään itse hoitoa.

Levitän ensin puuduttava tuotetta hoidettavalle alueelle ja säädän hoitopään neulat sopivalle pituudelle hoidettavan ihoalueen mukaan. Itse mikroneulaushoito tehdään kynämäisellä hoitopäällä, jossa värähtelee automattisesti pienen pieniä neuloja. Neulojen säädettävä pituus mahdollistaa sen, että hoito sujuu hellästi, turvallisesti ja eri ihoalueiden tarpeet huomioiden. Neulauksen aikana tunnet nipistelyä ihollasi.

Neulauksen päätyttyä levitän ihollesi lopuksi runsaasti tehoaineita sisältävä naamio ja käyn kanssasi läpi kotihoito-ohjeet.

 

Miltä ihoni näyttää hoidon jälkeen?

 

Hoidon merkittävimmät tulokset näkyvät iholla myöhemmin, sillä hoito perustuu ihon asteittaiseen, luonnolliseen vahvistumiseen. Ihon kollageeni- ja elastiinivaippa ei lisäänny yhdessä yössä, vaan hoidon tulosten näkyminen vie oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua hoidon tekemisestä. Tulokset myös paranevat sarjahoitojen myötä asteittain.

Iholla voi olla punoitusta heti hoidon jälkeen, mutta iho palautuu hoidosta erittäin nopeasti.

 

Kenelle mikroneulaus sopii?

 

Mikroneulaus sopii kaikille, jotka haluavat kimmoisamman, terveemmän ja nuorekkaamman ihon. Hoito sopii myös arvista, hyperpigmentaatiosta, aurinkovaurioista tai couperosasta kärsiville. Kaiken kaikkiaan mikroneulaus on apu moneen ihon vaivaan, sillä se aktivoi ihon omia luonnollisia mekanismeja toimimaan tehokkaammin.

 

Kenelle mikroneulaus ei sovi?

 

Mikroneulausta ei voi tehdä, jos:

 • Iholla on tulehduksia

 • Sinulla on diabetes

 • Olet raskaana

 

Onko se turvallista? Sattuuko se?

 

Koulutetun ammattilaisen tekemänä mikroneulaus on täysin turvallista ja ihoystävällistä. Mikroneulaus on hyvin luonnollinen tapa hoitaa syvempiä ihon kerroksia, sillä se perustuu ihon luonnollisen kollageenin tuotannon aktivointiin. Hoidon aikana tunnet nipistelyä, mutta puudutteen ansiosta kipu on vähäistä. Kun noudatat kotihoito-ohjeita tarkasti, on komplikaatioiden riski todella vähäinen ja mahdolliset ehkäiset mahdolliset haitat.

 

Mitä hoidon jälkeen tapahtuu?

 

Hoidon jälkeen sinun tulee noudattaa tarkasti antamiani kotihoito-ohjeita, jotta saat hoidosta mahdollisimman hyvät tulokset eikä kompikaatioita pääse syntymään. Neulaus synnyttää ihoon neulakanavia, joten et saa kosketella ihoasi tai muutenkaan altistaa ihoasi kosmetiikalle tai epäpuhtauksille.

 • Saunominen ja auringossa oleilu on kielletty n 12 tunnin ajan

 • Iholle ei saa laittaa meikkiä tai muuta kosmetiikkaa samana päivänä

 • Ihon täytyy antaa olla rauhassa eikä siihen saa koskea käsin kuuteen tuntiin hoidosta

 

Kuinka usein hoitoa kannattaa ottaa?

 

Suosittelen mikroneulaushoitoa 3-6 hoitokerran sarjana neljän viikon välein, jonka jälkeen kollageenin tuotanto tasoittuu. Hoidon voi tehdä myös yksittäin, mutta huomaathan että saat paljon suuremman hyödyn hoidosta, kun otat täyden sarjahoidon. Kaikkien kollageenintuotantoa stimuloivien hoitojen teho lisääntyy joka hoitokerran jälkeen.

HALUATKO

VARATA AJAN?

Jäikö joku juttu askarruttamaan? Älä jää ihmettelemään, vaan laita minulle viestiä info@beautybyjutta.com

_DSC4355.jpg
bottom of page