top of page
Water Drops

Onko ihossasi juonteita tai kuivuutta? Haluatko parantaa ihosi laatua, kuten eslastisuutta ja ihon väriä? Haluatko saada ilmeestäsi elinvoimaisemman ja raikkaamman? 

Mesoterapiahoidolla saadaan välittömiä tuloksia ilman pitkäkestoista toipumisaikaa. Ihosi rakenne ja ulkonäkö paranee, pinnalliset juonteet siloittuvat ja ihostasi tulee kiinteämpi.

MESOTERAPIA

MITÄ ON MESOTERAPIA?

Mesoterapiahoito on aktiiviaineiden viemistä tasaisesti ihon alle. Suosittelen hoitoa tehtäväksi Crystal Meso- laitteella tai halutessasi perinteisesti käsin pieninä injektiopistoksina hoidettavalle alueelle. Poikkeuksellisen mesoterapiasta tekee se, että aktiiviaineet viedään ihon alle, toisin kuin perinteistä kosmetiikkaa käyttäessä. Mesoterapiassa neulan pisto vahvistaa elastiinia ja stimuloi kollageenin tuotantoa. Hoidossa käytettävä aktiiviliuos valitaan sinulle ihotyypin mukaan ihonhoitoon erikoistuneen sairaanhoitajan toimesta. Aktiiviliuokset sisältävät puhdasta hyaluronihappoa, mineraaleja, vitamiineja, aminohappoja. Hoidoissa käytetyt liuokset ovat steriilejä.

18.11.2021 klo 20.12.21.png
Meso
18.11.2021 klo 20.12.30.jpg

Ihostasi tulee hoidon jälkeen välittömästi kirkas, kiinteä, kosteutettu ja elinvoimainen. Suosittelen mesoterapiaa ensisijaisesti sarjahoitona (3-7krt) ajatellen optimaalisia hoitotuloksia. Sarjahoidon määrä suunnitellaan konsultaatiossa. Mesoterapiahoidon voi ottaa myös kertahoitona. Hoitotulokseen vaikuttaa sarjahoidon määrä ja aktiiviaineiden sisältö.

TOIPUMINEN

Mesoterapiahoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa. Hoidon jälkeen on kuitenkin syytä varautua ihon punoitukseen, mahdollisiin mustelmiin ja kevyeen turvotukseen. Yleensä pystyt jatkamaan arkea normaaliin tapaan hoidon jälkeen. 

Suosittelen hoidon tekemistä Crystal Meso-laitteella tai Golden derma stamp- laitteella, jolloin mustelmien todennäköisyys on olematon ja toipuminen nopeampaa. 

TULOSTEN YLLÄPITO

Optimaalisimmat  ja pitkäkestoisimmat tulokset saadaan sarjahoidolla. Sarjahoidon määrä suunnitellaan tarkemmin aina ihosi tarpeiden mukaan. 

MILLAISIA TULOKSIA HOIDOLLA VOI SAAVUTTAA?

HALUATKO

VARATA AJAN?

_DSC4341.jpg

Jäikö joku vielä askarruttamaan?

Ota rohkeasti yhteyttä info@beautybyjutta.com

bottom of page