top of page
Image by Alysa Bajenaru

Beauty by Jutan valikoimasta löytyy myös erilaiset kestopigmentoinnit. Kestopigmentoinneilla eli kosmeettisilla tatuoinneilla voidaan korostaa kulmakarvoja, silmiä ja huulia. Pigmentointi on ihana ja huoleton tapa tuoda esille parhaat kasvonpiirteesi ja se nopeuttaa valtavasti arkirutiinejasi – pigmentointien kanssa olo on kuin kasvoilla olisi kevyt kestomeikki 24/7!

   KESTOPIGMENTOINNIT
 

Pigmenoinnit1
Pigmentoinnit
_DSC3330.jpg

PUUTERIKULMAT ELI POWDER BROWS

Tämä on sinulle loistava, jos olet tottunut meikkamaan päivittäin ja haluat kulmiin lopputuloksen mikä ei kaipaa vahvistusta, vaikka laittaisit meikkiä kasvoihin. Alkuosa kulmasta on häivytetty ja väri on intensiivisin kulman alalinjassa sekä hännässä. Pysyvyys on yleensä 1-3 vuotta. Kuten microblading, puuterikulmatkin vaatii vahvistuksen ensimmäisen käynnin jälkeen noin 5-10 viikon kuluttua.

Puuterikulmat aka powder brows on moderni pigmentointi menetelmä, jossa pigmentointi väriä viedään pigmentointikoneella ihoon kevyesti kerrostaen. Nimi "puuteri" tulee siitä, että läheltä katsottuna voidaan erottaa pieniä pisteitä eli pikseleitä ja lopputulos on puuterimaisen pehmeä ja luonnollinen. 

Monelle tulee sanasta "kestopigmentointi" mieleen ne 90-luvulla tehdyt ohuet mustat kaaret silmien yläpuolella, mutta puuteritekniikka on kaukana näistä ysärikulmista. Puuteritekniikka on sopiva myös iäkkäämmälle iholle, koska menetelmä on hyvin hellävarainen (en suosittele microbladingiä yli 50v. iholle).

Puuterikulmat ovat juuri tehtynä reilusti tummemmat ja punertavammat, kuin parantuessaan. Parantuessaan kulmat ovat luonnolliset ja pehmeän näköiset. 

Tämä on sinulle loistava, jos olet tottunut meikkamaan päivittäin ja haluat kulmiin lopputuloksen mikä ei kaipaa vahvistusta, vaikka laittaisit meikkiä kasvoihin. Alkuosa kulmasta on häivytetty ja väri on intensiivisin kulman alalinjassa sekä hännässä. Pysyvyys on yleensä 1-3 vuotta. Kuten microblading, puuterikulmatkin vaatii vahvistuksen ensimmäisen käynnin jälkeen noin 5-10 viikon kuluttua.

KUINKA TOIMENPIDE ETENEE?

1 Suunnitelma Ennen kuin pigmentointikoneen terä hipaiseekaan ihoasi, teen ihollesi huolellisen suunnitelman, joka perustuu toiveisiisi, kasvojesi luustoon ja luonnolliisiin piirteisiisi. Käytän apuna myös erikoistyökaluja joilla varmistan, että lopputulos on symmetrinen ja luonnollinen. Piirrän ihoosi uusien kulmiesi ääriviivat kulmakynällä, jonka jälkeen saat tarkistaa suunnitelman. Muista aina sanoa rohkeasti, jos jokin kulmasuunnitelmassa häiritsee sinua – suunnitelmaa viilataan niin monta kertaa kuin tarvitsee, kunnes löytyy täydellinen muoto!

2 Pigmentointi Kun olet katsonut ja hyväksynyt suunnitelman, lähden työstämään pigmentointia eli täytän alueen ääriviivojen sisältä pigmentillä, joka sopii ihosi ja hiustesi väriin. Käytänlaadukkaita ja turvallisia PERMA BLEND LUXE pigmenttejä, joista valitsen juuri sinulle sopivan sävyn, tai sekoitan muutamaa sävyä keskenään.

Puuteritekniikalla pigmentoidut kulmat työstetään ”värittämällä”, jolloin lopputulos on microbladingiin verrattuna vahvempi ja meikatumman näköinen. Puuteritekniikka ei automaattisesti tarkoita tummaa lopputulosta, vaan vaaleampia sävyjä käyttämällä saadaan aikaan vaaleampi lopputulos. Myös yhdistelmätekniikka on mahdollinen, jossa kulmat tehdään sekä microblading- että puuteritekniikkaa hyödyntäen. Tällöin kulmiin saadaan yhdistettyä sekä microbladingin luonnollisuus ja puuteritekniikan pehmeys ja meikkimäinen lopputulos. Pigmentointi suoritetaan pigmentointikoneella, joka työntää väripigmenttiä ihon uloimman kerroksen alareunaan. Pigmentointi ei vaikuta omien kulmakarvojesi väriin tai kasvuun. Annan sinulle myös mukaan kotihoito-ohjeet kirjallisesti sekä suullisesti.

 

3 Vahvistus Kun uudet kulmakarvasi ovat valmiit, ne näyttävät tummemmilta kuin mitä ne tulevat lopulta olemaan, joten älä säikähdä, jos kulmasi näyttävät ensin tummemmilta kuin ajattelit. Sävy haalistuu ja vaalenee ensimmäisten viikkojen aikana huomattavasti, jonka jälkeen tehdään alkulaittoon kuuluva vahvistus. Tämä ensimmäinen vahvistuskäsittely tehdään 5-10 viikon kuluttua laitosta, jonka jälkeen uudet kulmasi ovat valmiit maailmalle! Pigmentointi kuluu hiljalleen ihosta 1-3 vuoden aikana ilman, että ihossa näkyy isoja epätasaisuuksia.

EYELINER - PIGMENTOINTI

KIPU?

 

Silmän alueen iho on erittäin ohutta ja kipuherkkää, joten alue on puudutettava ennen pigmentoinnin aloittamista. Silmänympärysihoa puudutetaan geelimäisellä puudutusaineella 15 minuuttia ennen pigmentoinnin aloittamista. Yleensä eyeliner pigmentoinnin teko on kivuton tai lähes kivuton, sillä ihoa puudutetaan koko pigmentointi prosessin loppuun asti. Eyeliner pigmentointia tehdessä ei juurikaan ole tarpeen käyttää voimaa, vaan oikean tekniikan hallinta on tärkeämpää. Käytetty tekniikka on värin tarttumisen lisäksi isossa roolissa, kun ajatellaan pigmentointiprosessin mukavuutta asiakkaalle.

Silmien kestopigmentointi eli eyeliner-pigmentointi tehdään pigmentointikoneella ripsien tyveen ripsirajaan silmiesi muotoon sopivaksi kauniiksi meikkimäiseksi rajaukseksi. Kestorajauksen paksuus ja muoto suunnitellaan aina yhdessä kanssasi, jotta lopputulos on juuri sellainen kuin toivot. Eyeliner-kestopigmentointi on mahtava tapa tuoda näyttävyyttä silmiin ja helpotusta meikkaamiseen pitkäksi aikaa – lopputulos kestää jopa 3-5 vuotta! Rajaus tehdään yksilöllisesti toiveidesi mukaan: pigmentoimalla voidaan luoda hennon luonnollinen tai näyttävä ja tumma lopputulos – tai jotain siltä väliltä!

 

Käytän laadukkaita ja turvallisia Perma Blend Luxe pigmenttejä, joista löytyy useita eri värisävyjä, jotta lopputulos olisi juuri sellainen kuin toivot. Pigmentointi häviää ihosta hiljalleen 3-5 vuodessa tasaisesti niin, että ihoon ei tule voimakkaita epätasaisuuksia.

17888072567525779.jpg
17894797289495868.jpg

HALUATKO

VARATA AJAN?

17976164365440739.jpg

Jäikö joku juttu vielä askarruttamaan?

Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä, olen täällä sinua varten!

info@beautybyjutta.com

bottom of page