top of page
Image by Alysa Bajenaru

TÄYTEAINEHOIDOT
          
JA PROFHILO

Erilaiset täyteainehoidot ovat olleet jo vuosia kovassa suosiossa, eikä ihme – täyteaineilla voidaan korjata ja muotoilla esimerkiksi huulia turvallisesti ja hellävaraisesti, ja sillä voidaan korjata ihon ikääntymiseen liittyviä muutoksia, tehokosteuttaa ihoa ja korjata ihon ongelmakohtia.

Sivun alaosasta löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin sekä kotihoito-ohjeet täyteainehoidon jälkeen.

 • Instagram

PROFHILO

AMEC Winner-IBSA PROFHILO.png

Profhilo® on ainutlaatuinen kahta eri molekyylipainoista hyaluronihappoa korkeina pitoisuuksina sisältävä hybridikompleksi. Profhilo vaikuttaa ihon ikääntymisen fysiologiseen prosessiin.

Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia. Tuote on suunniteltu kudosten kiinteytykseen ja ihon kimmoisuuden parantamiseen kasvoilla ja kaulalla. 

Profhilo® takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden tällä hetkellä tarjolla olevien esteettisten hoitojen kanssa.

MITEN PROFHILO® TOIMII

Profhilo® on stabiloitu tuote, joka kestää iholla noin 28 päivää. Tämän ajanjakson aikana hitaasti vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia. 
Stimulaatio johtaa huomattaviin parannuksiin kudoksessa. Siksi emme voi sanoa, että Profhilo® on ihon vahvistaja – sillä on myös kudoksia kiristäviä ja nostavia vaikutuksia.

Valmistaja (IBSA) suosittelee alkuun kahta hoitokertaa 30 päivän välin ja tämän jälkeen ylläpitohoitoja tarpeen mukaan. 

pROFHILO.png

Hoitotulos kahden Profhilo hoidon jälkeen

resizedimage600382-ProfHilo.jpg

BAP-  TEKNIIKKA (BIO AESTHETIC POINTS)

Profhilo injektoidaan ihoon erityisellä BAP-tekniikalla (BIO AESTHETIC POINTS). Tämän pistotekniikan avulla Profhilon vaikutus voidaan keskittää missä iho näyttää veltolta ja ikääntyneeltä kosteuden ja elastisuuden vähenemisen vuoksi. Kun tietty määrä yhdistettä keskitetään muutamaan anatomisesti vastaanottavaan pisteeseen, se levittyy asteittain ja saa aikaan luonnollisen ja pitkäkestoisen raikkaan ilmeen pistokohtaan ja sitä ympäröivälle alueelle.

BAP-tekniikka tarkoittaa käytännössä 10 pistokohtaa, viisi pistettä kasvojen molemmilla puolilla. Tällä tekniikalla myös minimoidaan mahdollinen kipu ja mustelmat hoidon jälkeen. 

Beauty By Jutta on sertifioitu, virallinen Profhilo- hoitoa tarjoava hoitola.

Profhilo
Huulienmuotoilu
Jutta_84.jpg

Monesti kuulee puhuttavan virheellisesti "botox-huulista". Botox eli botuliinitoksiini on lääkeaine, jota voidaan antaa potilaalle vain Suomessa ammattiaan harjoittamaan oikeutetun lääkärin antaman lääkemääräyksen perusteella (Valvira).

Huulia muotoillaan kuitenkin hualuronihapolla, josta löydät lisätietoa täältä

Olen tehnyt huulien täyteainehoitoja vuodesta 2016 lähtien ja työskennellyt monilla täyteainevalmisteilla. Tällä hetkellä käytän Revolaxia, Aessoaa ja Teosyalia.

Revolax on korkealaatuinen ei-eläinperäinen täyteaine, jota voidaan käyttää sekä kasvojen muotoiluun, juonteiden siloittamiseen että huulien muotoiluun. Revolaxilla on matala lieventämisprosentti, mikä tarkoittaa että injektoitu aine pysyy siellä mihin sen pistää eikä lähde leviämään. Revolax on myös tunnettu hyvästä pysyvyydestään (12-18kk).

MIKÄ RUSSIAN LIPS?

Olet varmasti tutkinut kuvia ja lukenut erilaisista tekniikoista?

Suositulla russian lips-tekniikalla  saadaan pienistäkin huulista näyttävät, joskaan ei yliampuvat. Russian lips-tekniikka tarkoittaa tekniikkaa, jossa huulen punaosa nousee vertikaalisesti, mutta sivusta katsottuna ovat litteät, ts. ei ankkaefektiä.

 

Sopiva tekniikka valitaan kuitenkin asiakkaan toiveiden, lähtötilanteen ja anatomian mukaan. Huulien muotoilussa maltti on valttia ja yhdellä käynnilla pistän enintään yhden millin yhdelle alueelle. Aina on helpompi lisätä, kuin ottaa pois ja mahdollisten komplikaatioiden minimoimiseksi pienin annoksin eteneminen on tärkeää. 

HUULIEN MUOTOILU

Instagram sivuillani on runsaasti kuvia tekemistäni huulista

Jos olet epävarma mitä haluat tai haluat kysyä henk.kohtaisesti lisätietoja, voit varata ajan ilmaiseen konsultaatioon.

Konsultaatio onnistuu myös kuvakonsultaationa sähköpostitse info@beautybyjutta.com 

HYALURONIHAPPO
JA MIKSI SITÄ KÄYTETÄÄN TÄYTEAINEHOIDOISSA?

Hyvänä nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että kenenkään iho ei voi koskaan saada liikaa kosteutta: kosteutettu iho taas on kimmoisa, sileä ja nuorekas, ja siksi paremman näköinen kuin kuiva iho (vertaa vaikkapa viinirypälettä ja rusinaa!). Tämän takia me käytämme hyaluronihappoa täyteainehoidoissamme.

 

Hyalyronihappo on sokerimolekyyli, jota esiintyy kaikkialla luonnossa, myös ihmisessä. Hyaluronihappo on yksi trendikkäimmistä ja tehokkaimmista ainesosista myös esimerkiksi anti age-kasvovoiteissa, koska se on äärimmäisen tehokas ihon kosteuttaja. Hyaluronihappo on erityisen tehokas sitomaan itseensä vettä, joten se näin ollen täyttää juonteita, tekee ihosta kimmoisan, hyvinvoivan ja nuoren näköisen. Hyaluronihappoa ei turhaan hehkuteta ylivoimaisena ihon tehokosteuttajana – sen kyky sitoa itseensä kosteutta on parempi kuin minkään muun aineen: se sitoo kosteutta ympärilleen jopa 100–1000 kertaisen määrän omaan kokoonsa verrattuna! 

Turvallisuutensa vuoksi sitä käytetään maailmalla ylivoimaisesti eniten ihon ikämuutosten ja juonteiden täytehoidoissa.

 

Ihossa on siis hyaluronihappoa aivan luonnostaan. Iän myötä luonnollisen hyaluronihapon määrä ihossamme kuitenkin laskee, mikä taas aiheuttaa ihon vanhenemista, veltostumista ja juonteita.

Tähän on kuitenkin ratkaisu! Turvallisilla täyteainehoidoilla hyaluronihappoa voidaan ohjata suoraan ihoon tai huuliin juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Ihosta tulee kosteutettu, kiinteämpi, napakampi ja nuorekkaampi ja pienet juonteet silottuvat. Keinotekoisesti lisätty hyaluronihappo toimii ihossa aivan kuten kehossamme luonnostaan oleva hyaluronihappo, ja se hajoaa hoitoa seuraavien kuukausien aikana hitaasti vedeksi ja sokeriksi ja poistuu kehosta aineenvaihdunnan mukana. Täyteaineemme ovat synteettisesti laboratoriossa valmistettuja, eivätkä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Hyaluronihappo

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

&

OHJEITA

Täyteainehoidot ovat erinomainen ja luonnollinen tapa korjata ihon ja huulten pieniä virheitä. Jos tällä sivulla et saanut vastausta kaikkiin kysymyksiisi, ethän epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä mieltäsi askarruttavia asioita. Konsultaatio ei myöskään sido sinua mihinkään ja olen täällä sinua varten.

 • Mitä microblading on?
  Microblading-tekniikalla tehtynä kulmista saadaan toiveesi mukaiset, kauniin muotoiset, luonnolliset ja terävälinjaiset. Microblading-käsittelyssä ihoon viedään pigmenttiä niin sanotulla ”karvatekniikalla”, ohuen ohuella terällä eli ykisttäisistä viivoista muodostetaan mahdollisimman tarkasti oikeita kulmakarvoja jäljittelevä lopputulos. Käsittely on kaksiosainen: ensimmäinen kerta ja vaihvistuskerta 5-10 viikon kuluttua ensimmäisestä kerrasta. Nämä molemmat kerrat sisältyvät laiton hintaan. Ihotyypistä riippuen, joku saattaa tarvita vielä lisävahvistuksen, joka hinnoitellaan erikseen. Jälki kuluu ihosta täysin noin 1-3 vuodessa ilman vahvistusta. Jos microbladingia halutaan ylläpitää, suosittelen vahvistuskäsittelyä kerran vuodessa yksilölliset erot huomioiden.
 • Mitä eroa on microbladingilla, kestopigmentoinnilla ja tatuoinnilla? Entä kulmien värjäyksellä?"
  Microbladingilla saadaan huomattavasti kestävämpi ja näkyvämpi lopputulos kun kulmakarvojen kestovärjäyksellä, mutta lyhytkestoisempi lopputulos kuin pigmentoimalla (1-5 vuotta) tai tatuoimalla (ikuinen lopputulos). Näin ollen microblading on helpommin muokattavissa myöhemmin. Kestovärillä taas voidaan vaikuttaa vain olemassa olevien karvojen väriin, kun taas microbladingilla voidaan loihtia vaikka kokonaan uudet kulmakarvat sellaisellekin, jolla kulmakarvat puuttuvat kokonaan. Eroavaisuuksia on myös tekniikoissa: microblading tehdään kynämäisellä terällä. Terällä pigmentti viedään käytännössä avohaavoihin eli "karvoihin". Pigmentointi tehdään koneella, joka tosin sekin muistuttaa paksua kynää. Pigmentti viedään ihoon koneen ja sen päässä olevan pienen neulan avulla ja lopputulos on puuterimainen, tasainen ja enemmän "meikatumpi" look, kuin microbladingissä. Pigmentointivärit eroavat tatiointiväreistä siten, että pigmentointivärit on tarkoitettu enemmän ihon pintakerroksiin ja tatuointivärit syvemmälle. Tatuointivärien molekyylikoko on suurempi, jonka vuoksi väri ei pääse "karkaamaan" ihosoluista ja kestää näin ollen ikuisesti. Pigmentointievärien pienet molekyylit pääsevät ihosoluista ajan mittaa "karkuun" , mikä tarkoittaa haalistumista.
 • Miksi sitten valita microblading?
  Vain harva haluaa kasvoihinsa sellaisen muutoksen, joka kestää muuttumattomana useita vuosia tai koko loppuelämän. Kulmakarvamuoti ja omat mieltymykset voivat muuttua vuodessa hyvin paljon, joten siksi useimmat haluavat kestokulmakarvat nimenomaan microblading-tekniikalla. On erittäin hyvä, että sinulla on aina mahdollisuus muuttaa kulmien muotoa ja väriä jälkikäteen säännöllisesti, joten siksi suosittelen microbladingia. Kauniit kulmakarvat kohottavat katsetta, antavat huolitellun ilmeen ja tekevät nuoremman näköiseksi. Sanonkin aina, että ennenkuin mietit face liftiä, tarkista onko kulmakarvat kunnossa. Kauniit kulmat antavat kasvoille kehykset ja ovat myös onnistuneen meikin perusta. Kestokulmakarvat säästävät aikaa aamuisin, koska meikkaaminen nopeutuu (tai voit skipata sen kokonaan!) ja käsittelyn vaikutus pysyy huomattavasti kauemmin kuin esimerkiksi pelkkä kulmien kestoväri. Microblading sopii kaikille, jotka haluavat parantaa kulmien väriä tai muotoa.
 • Mitä käsittelyssä tapahtuu?
  Käsittelyssä kulmakarvojen kohdalle tehdään pieniä, ohuita viivoja erityisellä tekniikalla ja nimenomaiseen tarkoitetulla terällä, joka muodostuu riviin asetetuista neuloista (kuulostaa pahemmalta, miltä näyttää!). Viivat muodostetaan siten, että niiden muodostava kokonaisuus muistuttaa oikeita kulmakarvoja, joten siksi microblading-tekniikalla saadaan aikaan hyvin luonnollinen lopputulos. Terä viiltää ihon pintakerroksen ja työntää pigmentin ihoon. Ennen toimenpidettä tehdään suunnitelma ja luonnos suoraan ihollesi. Mittaan kasvojasi, luustoasi, piirrän ja taas mittaan. Lopuksi saat vielä katsoa peilistä suunnitelmani ennen kuin toimenpide aloitetaan. Suunnittelen ja piirrän jokaiselle siis juuri hänen kasvoille sopivat kulmat ja pyrin aina mahdollisimman paljon noudattamaan oman kulmakarvan muotoa(jos karvoja on) , jotta kulmat olisi mahdollisimman helpot huoltaa (mahd. vähän nypittävää). Ensimmäisen kierroksen teen ihoon ilman puudutetta, koska pigmentoinneissa käytettävät puudutteet tehoavat vasta rikkinäiseen ihoon ja pääsevät nopeasti haavoista vaikuttamaan. Puudutteen jälkeen et tunne mitään, mutta kuulet rapsuttavan äänen kun terä viiltää ihoa. Puudutetta lisätään kierrosten välissä ja aina tarpeen mukaan. Toimenpiteen aikana iho saattaa vuotaa kudosnestettä ja tihkuttaa hieman verta. Tarkoitus on kuitenkin pysyä niin ihon pinnassa, että verta ei valumalla valu, koska se vaikuttaa myös pigmentin pysyvyyteen ihossa. Tässäkin asiassa on yksilöllisiä eroja, toiset vuotaa herkemmin ja esim. Omega-valmisteiden ja Aspiriinin käyttö vilkastuttaa verenkiertoa. Suosittelenkin siis jättämään verenvuotoa kiihdyttävät lääkkeet tauolle ennen toimenpidettä.
 • Mitä käsittelyn jälkeen tapahtuu?
  Microblading-käsittelyn jälkeen ihon annetaan parantua vähintään 5 viikkoa (ihosolut uusiutuvat n.28vrk), jonka jälkeen tehdään aina ensimmäinen vahvistus, joka kuuluu ensikäsittelyn hintaan. Vahvistuskäsittely on erittäin tärkeä osa microblading-kulmakarvojen tekoa, sillä ensimmäisen kerran jälkeen pigmentti poistuu aina jonkin verran ihosta. Ihosta riippuen toiset saattavat tarvita vielä lisävahvistuksen, joka ei enää sisälly hintaan. Jotta lopputuloksesta saadaan sellainen kuin pitääkin ja että kulmat kestävät iholla 1-3 vuotta, on kulmiin aina tehtävä vahvistus 5-10 viikon kuluttua ensikäsittelystä. Kotihoito-ohjeet saat käynnillä sekä suullisesti että kirjallisesti. Lisäksi saat mukaasi hoitovoiteen, jolla voit rasvata kulmia ensimmäisen viikon ajan.
 • Sattuuko se?
  Jokaisella kipukynnys on todella yksilöllinen, ja myös ihotyyppisi vaikuttaa kipuun. Microblading ei satu yhtä paljon kuin oikean tatuoinnin tekeminen, mutta käsittely voi tuntua inhottavalta aluksi, koska kasvojen iho on hyvin herkkä. Mutta yleisesti toimenpide on hyvin siedetty ja monet sanovatkin että kivuliain osuus oli kulmakarvojen nyppiminen. Kivusta ei kannata olla kovin huolissaan etukäteen, koska se on todella yksilöllistä ja mahdollinen kivun tunne kestää vain hetken. Käytän käsittelyssä myös aina puudutusainetta, mutta ensimmäiset linjat tehdään aina ilman puudutusta, jotta puuduteaine ei pääse vaikuttamaan kulmien symmetrisyyteen.
 • Onko se turvallista?
  Käytän 4.1.2022 voimaantulleen, koko EU-alueen kattavan REACH-asetuksen mukaisia laadukkaita pigmenttejä, jotka ovat turvallisia iholle. Asiakkaan turvallisuus on minulle sydämenasia, joten käytän aina nitriilikäsineitä ja noudatan täydellistä hygieniaa käsittelyn aikana, joten voit olla varma, että olet hyvissä käsissä. Lisäksi kun noudatat antamiani kotihoito-ohjeita, käsittelystä ei koidu sinulle minkäänlaista harmia. Muista myös, että voit olla milloin tahansa yhteydessä suoraan minuun, jos sinulle tulee minkäänlaista kysyttävää liittyen käsittelyyn tai paranemiseen.
 • Mitä muuta minun on hyvä tietää käsittelystä?
  Microbladingin takia ei tarvitse ottaa vapaapäivää töistä tai koulusta, vaan voit jatkaa päivääsi heti käsittelyn jälkeen täysin normaalisti. Kun varaat aikaa microbladingiin, ota huomioon, että ensimmäisen viikon aikana et saa saunoa, uida tai hikoilla runsaasti. Käsittelyn jälkeen kulmat näyttävät n. 40% tummemmilta mitä ne tulevat olemaan parantuessaan. Iholle muodostuu käsittelyn jälkeen kevyt rupi, joka koostuu ylimääräisestä pigmentistä, kuolleista ihosoluista, kudosnesteestä ja pienestä määrästä verta. Ensimmäisen viikon kuluessa tämä ohut rupi alkaa lohkeilemaan ja irtoamaan laattoina, jolloin moni säikähtää, että nyt ne irtoavat kokonaan. Ei hätää, kuuluu asiaan ja alta paljastuva lopputulos on paljon vaaleampi kuin olit kuvitellut. Kuukauteen mahtuu vaiheita, jolloin väriä hädin tuskin näkyy ja vaiheita kun väri taas tummuu. Kaikki tämäkin on normaalia ja liittyy siihen, mitä pigmentille tapahtuu ihossa ihon uudistumisprosessin aikana.
 • Kuinka kauan ihon paraneminen kestää?
  Kriittisin paranemisvaihe kestää n. 7-10pv, ihosolujen uusiutuminen kokonaan kestää n. kuukauden.
 • Onko olemassa jotain esteitä microbladingin tekemiselle?
  On olemassa joitakin ihotyyppejä, joille microblading ei sovi. Lähtökohtaisesti microblading tehdään aina normaalille, terveelle iholle. Jos sinulla on jokin iho-ongelma, en suosittele microbladingia, mutta kysy aina koulutetun microblading-ammattilaisen mielipidettä. Eräitä esteitä microbladingin tekemiselle on esimerkiksi: Hyvin rasvainen iho (pigmentti ei välttämättä pysy niin hyvin) Psoriasis Taliköhnäihottuma (Sebhorreic Dermatitis) Keloiditaipuvainen iho Useimmat lääkitykset, joilla on voimakas vaikutus kehoosi (emme suosittele lääkkeiden käyttöä 48 tuntiin ennen käsittelyä) Raskaus Vakavat krooniset sairaudet Alaikäisyys Tule mielellään aina terveenä microbladingkäsittelyyn. Jos sinulla on esimerkiksi flunssa, kannattaa odotella, että tauti menee ohi. (Tullessasi meille microblading-käsittelyyn, saat tarkat tiedot kirjallisena kaikesta, joka voi vaikuttaa kulmien pysyvyyteen.)
 • Kuinka kauan käsittelyyn menee?
  Kokonaisuudessaan aikaa kuluu 1,5 tuntia.
 • Miten minun tulee valmistautua käsittelyyn?
  Käsittelyyn tullessasi huomioi nämä muutamat asiat: Vältä lääkkeitä juuri ennen käsittelyä. Vähintään 48 tuntia ennen toimenpidettä tulisi välttää aspiriinia, ibuprofeiinia ja muita kipulääkkeitä. Asiakkaan tulisi välttää myös vereen vaikuttavia lääkityksiä ja muutenkin lääkkeitä, joilla on voimakas vaikutus elimistöön. Älä nauti alkoholia ennen toimenpidettä. Jos olet käyttänyt suuria määriä alkoholia 48 tuntia ennen käsittelyä, suosittelemme siirtämään aikaasi. Älä käytä tuotteita, joissa on RetinoliA:ta (tretinoiinia). Jos käytät tuotteita jotka sisältävät joitakin määriä Retin A:ta, suosittelemme sinua lopettamaan käytön kuukautta ennen microblading toimenpiteeseen tulemista Älä käytä AHAihonhoitotuotteita tai anti aging-tuotteita ennen toimenpidettä. Suosittelemme välttämään AHA-tuotteita (tuotteet, jotka koostuvat alpha-hydroxy-acidista) noin viikon ajan ennen toimenpidettä. Suosittelemme sinua myös lopettamaan anti-aging tuotteiden käytön kulma-alueelta kahta viikkoa ennen toimenpiteeseen menemistä.
 • Mitä minun pitää tehdä käsittelyn jälkeen?
  On erittäin tärkeää pitää iho ja kulmat puhtaana. Vältä ehdottomasti: Aurinkoa Julkisia uimaaltaita Solariumia Saunaa Voimakasta hikoilua Kulmameikkiä ensimmäisen viikon ajan voimakkaita hoitoja kasvojen alueella koko parantumisen ajan (väh.kolme viikkoa) Älä myöskään koskettele kulmiasi tai raavi rupia Iho voi hiukan kutista ja kulmakarvoista voi alkaa parantumisvaiheessa irtoamaan pieniä kuolleita ihonpalasia, mutta älä siitäkään huolimatta koske kulmiin tai revi kuollutta ihoa. Kun noudatat kotihoito-ohjeita tarkasti, kulmat pysyvät hyvänä ja microbladingin ottaminen on täysin turvallista.
 • Entä jos en pidä lopputuloksesta?
  Pyrin aina koko sydämestäni siihen, että olet tyytyväinen microblading-kulmakarvoihisi, ja siksi ennen toimenpidettä käymme yhdessä sinun kanssasi huolellisesti läpi, millaiset kulmakarvat toivot. Saat aina kertoa minulle suoraan sinua mietityttävät asiat, ja ennen käsittelyä keskustelemme tulevien kulmakarvojen ulkonäöstä, muodosta ja väristä ja saat kertoa omat toiveesi ja mielipiteesi. Ennen käsittelyä sinun on hyvin tärkeää myös lukea kaikki tämän sivun tekstit huolellisesti läpi, ja sitoutua noudattamaan kaikkia antamiani kotihoito-ohjeita. Varaan itse käsittelyyn aina hyvin aikaa, jotta meillä on aikaa keskustella ja teen rauhassa kulmiesi päälle suunnitelman tulevista microblading-kulmakarvoista. Käsittelyä ei tehdä, ennen kuin olet saanut rauhassa tarkastella suunnitelmaa ja hyväksynyt sen. Minne tahansa päätätkin mennä teettämään microblading-kulmakarvat, huolehdi aina siitä, että annat aina oikean ja työlleen omistautuneen ammattilaisen tehdä kulmakarvasi. Perehdy myös itse huolellisesti microbladingiin katselemalla kuvia microblading-kulmakarvoista, jotta tiedät mitä odottaa. Täältä voit kurkata kuvagallerian/Instagramin, josta löydät kuvia tekemistäni lopputuloksista. https://www.instagram.com/beautybyjutta/ Asiakkaani ovat olleet erittäin tyytyväisiä microblading-kulmakarvoihinsa. Taidokkaasti tehdyt microblading-kulmat helpottavat valtavasti arkielämää, nopeuttavat aamujasi ja ovat kasvojesi kehys!
Usein kysytyt

HALUATKO

VARATA AJAN?

_DSC3517.jpg

Jäikö joku juttu vielä askarruttamaan?

Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä, olen täällä sinua varten!

info@beautybyjutta.com

bottom of page